Relatiegeschenken en zelf samenstellen voor bedrijven

Relatiegeschenken

U kunt kiezen uit verschillende smaken en ontwerpen voor uw geschenken. Wij hebben deze wijngeschenken al voor u samengesteld, zodat u de perfecte mix heeft voor elke gelegenheid. Zoals prachtige en heerlijke wijn- en Champagnepakketten en wijngeschenken met chocolade of kaas. Deze geschenken zijn een geweldige manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, werknemers of partners. Wij kunnen samen met u een pakket op maat samenstellen dat past bij uw budget en voorkeuren. Daarnaast lever wij ook nog de optie tot bijvoorbeeld het graferen van uw bedrijfslogo op de wijnkistjes, of een andere toevoeging aan uw pakket, denk bijvoorbeeld aan een andere soort kaas. Neem voor zulke vragen gerust contact met ons op en dan zullen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

Telefoonnummer: 0182-761233
 E-mail: info@wijnbox.nl

Zelf wijngeschenk samenstellen

Op de website hebben wij een ingebouwd systeem, waar u uw eigen wijngeschenk kunt samenstellen. U kunt hier kiezen uit een normaal wijngeschenk, een wijngeschenk met chocolade of met kaas. Daarna heeft u de keuze tussen 1 tot 3 wijnen. Hierna krijgt u een overzicht van alle wijnen uit ons assortiment. U kunt deze filteren op land, wijn en soort. Dit geeft u de mogelijkheid om het perfecte pakket samen te stellen naar uw wensen en budget. De wijnen worden geleverd in een luxe

houten kistje. Mocht u vragen hebben over het systeem, wilt u advies krijgen over de wijnen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij u hier graag bij.

Rechtstreeks naar de ontvanger

Wij geven ook de mogelijkheid om uw geschenken rechtstreeks naar uw medewerkers, klanten of zakenrelaties te sturen. U levert gemakkelijk een excelsheet aan met alle bezorgadressen en wij regelen de rest voor u.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen bel of stuur een mail en dan helpen wij u zo snel mogelijk!

Telefoonnummer: 0182-761233
 E-mail: info@wijnbox.nl