Over Ons

Over Wijnbox.nl
Waarom?

Bij wijn gaat het niet alleen om de prijs, maar gaat het om vakmanschap, liefde voor het product, het zoeken van de mooiste wijn-prijs combinaties. Dat vinden we bij Wijnbox belangrijk. Een wijn moet afkomstig zijn van een wijnmaker, die geniet van zijn vak en ieder jaar probeert weer een hogere kwaliteit te behalen. De wijn zit al in de druif, maar er is vakmanschap voor nodig om een wijn te maken die u zal verrassen en een glimlach op uw gezicht zal brengen. Dat is ons doel met Wijnbox.nl. Wij willen u die glimlach op het gezicht brengen als u een slok wijn neemt. Graag kiezen wij voor verrasende wijnen. Wijnen die u niet snel ergens anders vindt. Zoals wijnen uit Macedonie en Israel.

Het Begin


Wijnbox.nl is in 2004 gestart door Andreas Vergunst. Begonnen uit liefde voor heerlijke wijnen en producten. En met veel plezier en aandacht hebben wij een heerlijk assortiment wijn, champagne en geschenken samengesteld. En we blijven dit assortiment steeds weer aanvullen met mooie ontdekkingen. Wijnbox biedt u een prachtige keuze in o.a. witte wijn, rode wijn, rose wijn en champagne. Onze wijn is van zeer mooie kwaliteit en naast bekende wijnen willen wij ook graag minder bekende en verrassende mooie wijnen aanbieden.
Genieten staat centraal. Wijnbox.nl wil u een moment van ontspanning aanbieden zodat u even zorgeloos kunt genieten.
Inmiddels is Wijnbox.nl uitgegroeid tot een bedrijf dat voor vele bedrijven, zowel groot als klein, de relatiegeschenken verzorgt. En onze webwinkel heeft een trouwe schare klanten, waar iedere dag weer nieuwe klanten bijkomen.

Wijnbox.nl is een onderneming die verfrissend, innovatief en helder onderneemt. Wij leveren kwaliteitswijnen en luxe relatiegeschenken. Onze klanten zijn erg tevreden over onze goede en snelle service, hoge kwaliteit van de producten en onze flexibiliteit.

Relatiegeschenken
Naast de webwinkel biedt Wijnbox.nl maatwerk aan voor bedrijven op het gebied van relatiegeschenken. Zoals prachtige en heerlijke wijn- en Champagnepakketen , luxe theekisten met logo, wijn met uw eigen etiket of combinatiepakketten met wijn en thee. Heeft u andere 

De belangrijkste punten op een rij:
•    Makkelijk online bestellen van uw wijn, Champagne, olijfolie en geschenken.
•    Bel ons voor advies over uw wijn of Champagne keuze.
•    24 uur per dag en 7 dagen per week online bestellen.
•    Breed assortiment wijn uit heel de wereld in verschillende prijsklassen.
•    Topkwaliteit wijn, Champagne en port.
•    Wij bezorgen uw wijn en Champagne binnen heel Europa.
•    Wij bezorgen binnen 24 uur. Bezorging de volgende dag is meestal mogelijk.
•    Wij bezorgen uw flessen wijn en andere bestellingen van maandag tot en met zaterdag.
•    Bedrijven kunnen ook telefonisch of per email bestellen.
•    Veilig kopen en afrekenen met Ideal, paypal, Creditcard, per factuur voor bedrijven of achteraf met afterpay voor particulieren.
•    Maatwerk in Relatiegeschenken.
•    Wij zijn gespecialiseerd in Wijn met uw eigen etiket!. Een lekker en persoonlijk relatiegeschenk.

Wijnbox.nl maakt onderdeel uit van A.V. Webwinkels.
A.V. Webwinkels is ingeschreven bij Kvk Rijnland onder nummer: 28100284.

Magazijn: Jan Tinbergenstraat 18a, 2811 DZ Reeuwijk
BTW nummer: NL002053778B03
Telefoonnummer: O182-761233
 E-mail: info@wijnbox.nl

Bankgegevens:
ABN AMRO Bank N.V. in Boskoop
Ten name van: A.V. Webwinkels
Bankrekeningnummer: 42.47.06.431
IBANnr:NL86ABNA0424706431
BICnr:ABNANL2A