Betalingsmogelijkheden

Veiligheid staat voorop bij onze betaalmogelijkheden. Daarom maakt Wijnbox.nl voor uw betaling gebruik van de diensten van Shopifypayments.

Op deze veilige manier kunnen wij u de volgende betaalmogelijkheden aanbieden:

betaalopties

1) iDeal. iDeal is voor zeer veilig en direct overboeken met uw eigen internet bankieren.   

2) Visa, Eurocard/Mastercard en American Express,(PaySquare, Citibank, Bank Card Company)  

4) Betaling achteraf voor bedrijven met kvk nummer en gevestigd in Nederland (betalingstermijn 14 dagen)

5) Bancontact

6) Sofort

 

Buitenlandse klanten

Voor buitenlandse zakelijke klanten hebben wij een automatische BTW verrekening in het land waar uw bedrijf gevestigd is. U voert bij ons in de winkelwagen of bij uw account uw BTW nummer in en de BTW wordt dan verlegd.

Hoe werkt het ?

Het werkt heel simpel. U kiest uw favoriete betaalmethode en vult de gegevens in. Deze gegevens worden allemaal veilig verwerkt. Logt u niet te vroeg uit. Na uw betaling moet u nog wel de bestelling bevestigen. 

Voor u als klant verloopt dit proces transparant en zonder ingewikkelde handelingen. Wijnbox.nl krijgt hierbij in het geheel geen inzage in uw persoonlijke betaalgegevens. Daarnaast worden de transacties door modernste versleutelingstechnieken beveiligd, zodat ze niet ontcijferd kunnen worden door anderen. 

De factuur ontvangt u per mail en staat na de bestelling in uw account en kunt u daar bekijken en uitprinten! Als u kiest voor betaling achteraf, dan ontvangt u ook per post een factuur.

Bankgegevens:

ABN AMRO Bank N.V. in Boskoop 
Ten name van: A.V. Webwinkels 
Bankrekeningnummer: 42.47.06.431 
IBANnr:NL86ABNA0424706431 
BICnr:ABNANL2A