Wijnbox.nl de online wijnspecialist sinds 2004. Gratis bezorging in Nederland en Belgie vanaf 12 flessen.

Wijnbox Club

Wijn proeven met lidmaatschap Wijnbox Club

Wijn proeven is een subtiel proces van proberen, keuren en uitvinden wat u het allerlekkerst vindt. Dat is niet makkelijk met het enorme aanbod aan prachtige wijnen dat te vinden is in (online) winkels. Wijnbox.nl heeft daarom een mooi concept in het leven geroepen voor het ervaren van nieuwe smaken. Als lid van de Wijnbox Club ontvangt u zesmaal per jaar 6 verschillende wijnen die door ons zijn geselecteerd. We houden rekening met de seizoenen en leveren allerlei extra’s. Zo kunt u alleen, of beter nog: in goed gezelschap, lekker wijn proeven en ontdekken waar uw voorkeuren liggen. Per doos met 6 flessen betaalt u € 45,-.

Wijnbox Club

Wijn proeven met talloze voordelen

Leden van de Wijnbox Club krijgen dus allereerst 6 keer per jaar 6 verschillende wijnen thuisbezorgd. In Nederland en België is de verzending gratis. Maar behalve 6 bijzondere flessen geven we u talloze voordelen. Omdat wijn proeven hongerig maakt verschaffen we bijvoorbeeld recepten die goed matchen met de wijnen. Ook geven we algemene informatie over de wijn die u proeft.

 

  • Altijd lekkere, boeiende wijn in huis

  • Goede bijpassende informatie en recepten

  • Opzeggen wanneer u wilt (mailtje is voldoende)

  • Leuk om cadeau te doen!

 

Het lidmaatschap van de Wijnbox Club cadeau doen kan heel makkelijk door het afleveradres van de ontvanger in te vullen wanneer u gegevens invoert.

 

Wijn proeven: genieten van diversiteit

Klik hier om een lidmaatschap van de Wijnbox Club in uw winkelwagen te plaatsen. Na het afrekenen verwelkomen we u als nieuw lid. De eerste keer betaalt u € 45,- vooraf voor het ontvangen van de eerste doos met 6 wijnen. Bij de volgende leveringen krijgt u de factuur meegeleverd en die mag u achteraf voldoen. Uw lidmaatschap stopzetten of pauzeren is makkelijk te regelen met een mail naar info@wijnbox.nl. U ontvangt altijd een bevestiging.

 

Lidmaatschap Wijnbox Club samengevat

  • 6 keer per jaar een pakket met 6 verschillende flessen a € 45,- per keer

  • Seizoensgebonden, met bijpassende informatie, tips en recepten

  • Gratis bezorging in Nederland en België

  • Opzegging wanneer u dat wenst, geen kleine lettertjes


De levering van de doos vindt plaats in februari, april, juni, augustus, oktober en december.

 

Ja, ik wil lid worden!