Menu
Menu
Alles op een rij:

Alles op een rij:

* Vanaf 12 flessen gratis bezorging in Nederland en Belgie

* Voor 14.00 uur besteld op ma-vr de volgende dag bezorgd. (op het moment mogelijk vertraging door drukte bij Postnl)

* Bij aflevering wordt er door Postnl een leeftijdscheck gedaan

* Levering ook op Servicepunten van Postnl

* Veilig online afrekenen en veel betaalopties

* Groot assortiment verrassende wijnen

* Groot assortiment Israelische wijnen

* Al sinds 2004 de online wijnspecialist

* De leverancier van Relatiegeschenken

* Groots in maatwerk

Wijn bestellen bij de Wijnspecialist - Gratis bezorging vanaf 12 flessen

Wijnbox.nl is de online wijnspecialist sinds 2004. Al jaren leveren wij een mooi assortiment verrassende wijn en mooie wijngeschenken. Onze klanten zijn veel bedrijven van klein tot groot en consumenten die een mooi glas wijn waarderen. 

Bezorging

Wij rekenen geen bezorgkosten vanaf een bestelling van 12 flessen wijn. Bij een kleinere bestelling rekenen wij hiervoor € 8,50. Bestelt u voor 15.00 uur van maandag tot en met vrijdag, dan leveren wij de volgende dag (uitgezonderd maatwerk). Een kaartje mee laten sturen is gratis.

Ons assortiment bestaat uit kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Maar we hebben een zwak voor wat onbekendere wijnlanden. Zo hebben wij een heel uitgebreid assortiment koshere Israëlische wijnen.Daarnaast heerlijke wijnen uit Macedonië. Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor geweldige Franse, Chileense, Italiaanse en Zuid-Afrikaanse wijnen.

Maatwerk

Een belangrijke reden dat wij al sinds 2004 bestaan, is het maatwerk dat wij leveren. Wilt u uw medewerkers of relaties een mooi en lekker geschenk geven?, dan bent u op het juiste adres. In de webshop vindt u al veel mogelijkheden, maar we stellen het ook graag naar uw wens samen. Bijvoorbeeld een gravering op het wijnkistje, eigen etiket, een pakket met wijn, chocolade of kaas. Wij verzorgen het graag en dragen zorg voor de verzending.

Kies voor een Wijnbox

Natuurlijk kunt u zelf uw wijnen uitkiezen op Wijnbox.nl. Maar om het kiezen van een wijn makkelijk te maken, hebben wij Wijnboxen samengesteld. Deze boxen met wijn hebben verschillen thema's en u weet zeker dat u een perfect wijncadeau heeft of de ideale wijnbox voor thuis. Bekijk ons assortiment.

Naar Wijnboxen
Kies voor een Wijnbox

Geen 18? Geen druppel

Ben je nog geen 18 jaar, dan kunnen wij nog geen alcoholische dranken aan jou verkopen. Maar bekijk dan eens ons heerlijke chocoladeassortiment op Chocoladebox.nl

Naar Chocoladebox.nl
Geen 18? Geen druppel
Een uitgebreid wijnassortiment

Een uitgebreid wijnassortiment

Wijnbox.nl heeft een uitgebreid assortiment in alle voorkomende wijnsoorten, van rood en wit naar rosé en biologisch. Ook voor mousserende wijnen en versterkte wijnen als port en sherry is Wijnbox.nl de webshop waar wijn bestellen veel keuze biedt. Populair is ons aanbod van producten uit Israël, waar de kwaliteit een enorme vlucht heeft genomen en de wijnen zich moeiteloos meten met de meer traditionele wijnen van deze wereld. Wijnbox.nl is altijd op zoek naar verrassende wijnen en heeft daarom ook wijnen in het assortiment uit landen als Slovenië, Macedonië en Kroatië. Wij geven graag advies, bel gerust naar  0182-761233. 

Instagram Posts

Bedrijven

Wijnbox.nl: dé partner voor bedrijven

Wijnbox.nl is sinds zijn oprichting meer dan 12 jaar geleden een gewaardeerde partner van bedrijven. Dat is niet verwonderlijk gezien ons aanbod, waarin wij maatwerk leveren. Ondernemers weten ons te vinden voor de volgende smakelijke dienstverlening:

  • Levering wijn voor recepties en bedrijfsfeesten
  • Levering wijnpakketten thuis bij jubilarissen, jarigen en relaties
  • Levering wijn als bedankje
  • Eindejaarsgeschenken
  • Giveaways
  • Maatwerk zoals wijn met eigen etiket, wijn & chocolade geschenken, enz.


Wij verzorgen de afhandeling op een manier die past bij het bedrijfsleven. Betaling geschiedt bijvoorbeeld achteraf. Dit is makkelijk aan te geven bij de bestelling in de webshop
wijn voor bedrijven
Bestellen met persoonlijk contact

Relatiegeschenken zijn eigenlijk nooit algemeen te maken. Het leveren van maatwerk is essentieel en juist daarin blinkt Wijnbox.nl uit. Bestellen in onze webshop gaat natuurlijk prima, maar een beller is sneller via 0182-761233, of stuur ons een mailtje naar info@wijnbox.nl. Op deze manier kunnen we het beste aan uw specifieke wensen voldoen. Wij nemen verder al het werk uit handen. Lever ons een adres, tekst die u wilt meezenden op een kaartje en wat u wilt bestellen. Daarna zorgen wij voor een tijdige en keurige levering. Het meesturen van een persoonlijk kaartje of brief met uw logo is geen probleem. We verzorgen het graag. 

Talloze opties voor wijngeschenken
Krijgt u ook wel eens hoofdpijn door het bijhouden van alle verjaardagen in uw bedrijf? Stuur ons een Excel lijst met daarin alle data en wij verzorgen het voortaan voor u. Even iemand snel een bedankje sturen? Het is snel geregeld. Bel naar Wijnbox.nl via 0182-761233 en de volgende dag leveren wij het bedankje af. Omdat Wijnbox.nl onderdeel is van AV Webwinkels kunnen we in samenwerking met onze zustershop Chocoladebox.nl een wijngeschenk combineren met chocolade. Ook zijn er mogelijkheden met bonbons met uw logo in mooie verpakkingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Grote bestellingen, scherpe prijzen
Heeft u een grote bestelling, vraag ons om een offerte. Wij doen u een scherp aanbod. Wijnbox.nl is opgericht in 2004 en in al die jaren hebben we bedrijven van klein tot groot prachtige wijnpakketten, wijngeschenken en giveaways mogen leveren. Wij zijn flexibel, houden van mooie producten, kwaliteit gaat boven alles en we zorgen dat uw medewerker of relatie oprecht blij is met uw geschenk. Neem vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.