€ 30,75

Chianti met Hollandse - Italiaanse kaas in houten kistje

Informatie

Een heerlijke Ruffino Chianti Rosso met een Noord-Hollands belegen kaasje met Italiaanse twist. Of te wel een kaasje met gedroogde tomaatjes, olijven en knoflook. Een geweldige Italiaanse wijn-kaas combinatie.

Prijs:
Prijs per stuk
€ 30,75
Prijs inc. BTW
€ 30,75
TOTAAL inc BTW
€ 30,75

Product informatie

Details

Een heerlijke Ruffino Chianti Rosso met een Noord-Hollands belegen kaasje met Italiaanse twist. Of te wel een kaasje met gedroogde tomaatjes, olijven en knoflook. Een geweldige Italiaanse wijn-kaas combinatie.

Chianti Ruffino is populair onder wijnliefhebbers over de hele wereld. Het is een zachte makkelijk drinkbare stijl Chianti. De kleur is robijnrood. De wijn heeft een complex bouquet met tonen van viooltjes en fruit. De smaak is rond en aangenaam goed in balans met een mooie lange afdronk.

De wijn en de kaas worden samen verstuurd in een mooi lang houten kistje met schuifdeksel. De kaas is vacuum verpakt. Ook sturen wij een beschrijving mee.

Kaas: +/- 300 gram Noord-Hollandse kaas met Italiaanse kruiden. Casa Del Formaggio

De prijs is inclusief BTW en bezorging binnen Nederland.

Specificaties

Formaat Pakket Nee
Kleur Rood
Land van Herkomst Italie

Bezorging en bezorgkosten

Wat zijn de bezorgkosten?

Als u 12 flessen wijn (minimaal 0,75 liter) bestelt of meer, dan is de bezorging gratis binnen Nederland en Belgie. Bij een kleinere bestelling rekenen wij € 8,50 .Daarnaast bezorgen wij ook binnen Europa. De bezorgkosten voor de andere Europese landen worden automatisch in de webshop berekend. Duitsland kost € 12,00 per levering.

Hoe snel is de bezorging?

Als u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, wordt de wijn nog de volgende dag geleverd in Nederland. Mochten wij niet voldoende voorraad hebben, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Bestellingen die vrijdag na 15.00 uur of in het weekend binnen komen worden dinsdag afgeleverd. U kunt overigens ook een datum aangeven wanneer u uw bestelling wilt ontvangen.

Wie brengt de bestelling?

De vervoerder Packs draagt zorg voor de aflevering. Een gespecialiseerde vervoerder voor kwetsbare artikelen. U ontvangt van Packs een mail waarin u de verzending kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering

Wij kunnen niet aangeven hoe laat de koerier komt, mocht u niet thuis zijn, dan zal de koerier proberen om het bij buren af te geven. Mocht dit niet lukken, dan krijgt een kaartje in de bus met de contactgevens van de koerier om een afspraak te maken voor levering.
Tip: geef bij het afleveradres het adres op van uw werk. Dan kunnen wij altijd afleveren.

Schade?

Mocht het pakket toch beschadigd raken onderweg, dan zal het pakket retour komen en sturen wij u een nieuw pakket. Wij zijn verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport.

Retourneren

Bent u niet tevreden over onze producten, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit naar tevredenheid kunnen oplossen. 0182-761233

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Prijs

Vragen bel
0182 761233

Offerte aanvraagformulier

Vult u het offerteformulier in en wij zullen zo snel mogelijk u de prijzen en mogelijkheden mailen. Bellen kan natuurlijk ook naar 0182-761233. Alvast bedankt voor uw aanvraag.

×