€ 11,95

Simonsig Estate Chardonnay 2016

  • Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
  • Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
  • Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
  • Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc
Witte wijn: Simonsig Estate Sauvignon Blanc

Informatie

Deze witte wijn heeft 9 maanden gerijpt op Frans eiken fusten. Dit geeft een zachte boterachtige smaak, maar dit domineert niet. Met name proef je rijpe appel, peer en een beetje geroosterde amandel. Als de wijn jong wordt gedronken proef je voornamelijk fruit.
Als de wijn wat langer op de fles zit ontwikkeld hij een wat meer complexe smaak. De wijn heeft een lichte gerookte smaak.
Prijs:
Prijs per stuk
€ 11,95
Prijs inc. BTW
€ 11,95
TOTAAL inc BTW
€ 11,95

Product informatie

Details

De Chardonnay van Simonsig was de eerste Chardonnay die in Zuid-Afrika werd geproduceerd.
Simonsig is in 2006 uitgeroepen tot beste wijnmaker van Zuid-Afrika. Deze Chardonnay is de trots van Simonsig.

Smaak: Deze witte wijn heeft 9 maanden gerijpt op Frans eiken fusten. Dit geeft een zachte boterachtige smaak, maar dit domineert niet. Met name proef je rijpe appel, peer en een beetje geroosterde amandel. Als de wijn jong wordt gedronken proef je voornamelijk fruit.
Als de wijn wat langer op de fles zit ontwikkelt hij een wat meer complexe smaak. De wijn heeft een lichte gerookte smaak.

Druiven: Chardonnay

Herkomst: Zuid-Afrika, Westkaap

Alcohol: 13 %

 

Tip: Smaakt geweldig bij kipgerechten, rijstgerechten, vis en bij oudere kaassoorten.

Specificaties

Combineert goed bij: Smaakt geweldig bij kipgerechten, rijstgerechten, vis en bij oudere kaassoorten.
Druivensoort Chardonnay
Kleur Wit
Land van Herkomst Zuid-Afrika
Inhoud 750 ML
Smaak Wit: Vol & Zacht
Wijnhuis Simonsig Estate

Bezorging en bezorgkosten

Wat zijn de bezorgkosten?

Als u 12 flessen wijn (minimaal 0,75 liter) bestelt of meer, dan is de bezorging gratis binnen Nederland en Belgie. Bij een kleinere bestelling rekenen wij € 8,50 .Daarnaast bezorgen wij ook binnen Europa. De bezorgkosten voor de andere Europese landen worden automatisch in de webshop berekend. Duitsland kost € 12,00 per levering.

Hoe snel is de bezorging?

Als u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, wordt de wijn nog de volgende dag geleverd in Nederland. Mochten wij niet voldoende voorraad hebben, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Bestellingen die vrijdag na 15.00 uur of in het weekend binnen komen worden dinsdag afgeleverd. U kunt overigens ook een datum aangeven wanneer u uw bestelling wilt ontvangen.

Wie brengt de bestelling?

De vervoerder Packs draagt zorg voor de aflevering. Een gespecialiseerde vervoerder voor kwetsbare artikelen. U ontvangt van Packs een mail waarin u de verzending kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering

Wij kunnen niet aangeven hoe laat de koerier komt, mocht u niet thuis zijn, dan zal de koerier proberen om het bij buren af te geven. Mocht dit niet lukken, dan krijgt een kaartje in de bus met de contactgevens van de koerier om een afspraak te maken voor levering.
Tip: geef bij het afleveradres het adres op van uw werk. Dan kunnen wij altijd afleveren.

Schade?

Mocht het pakket toch beschadigd raken onderweg, dan zal het pakket retour komen en sturen wij u een nieuw pakket. Wij zijn verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport.

Retourneren

Bent u niet tevreden over onze producten, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit naar tevredenheid kunnen oplossen. 0182-761233

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Prijs

Vragen bel
0182 761233

Offerte aanvraagformulier

Vult u het offerteformulier in en wij zullen zo snel mogelijk u de prijzen en mogelijkheden mailen. Bellen kan natuurlijk ook naar 0182-761233. Alvast bedankt voor uw aanvraag.

×