€ 19,50

Simonsig Chenin Blanc Avec Chene 2014

  • Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
  • Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
  • Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
  • Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene
Witte wijn: Simonsig Chenin Blanc Avec Chene

Informatie

Indrukken van bloemetjes en honing, maar ook heerlijke aroma's van gedroogde abrikozen, rijpe peer en versgebakken appeltaart met kaneel. Heerlijk fris met een vleugje citrus en lichte roostertonen, vanille en een lange nasmaak.

Mooie complexe wijn mede door de rijping op houten vaten.
Prijs:
Prijs per stuk
€ 19,50
Prijs inc. BTW
€ 19,50
TOTAAL inc BTW
€ 19,50

Product informatie

Details

Deze Chenin Blanc avec Chêne is een heel ander type wijn dan de gewone Simonsig Chenin Blanc. De rijping in eikenhouten vaten en het speciale productieproces maken deze wijn zeer bijzondere en complexe wijn.

Smaak: Indrukken van bloemetjes en honing, maar ook heerlijke aroma's van gedroogde abrikozen, rijpe peer en versgebakken appeltaart met kaneel. Heerlijk fris met een vleugje citrus en lichte roostertonen, vanille en een lange nasmaak.

Bij Simonsig ontdekten ze dat chenin blanc van verweerde leisteengrond veel meer fruitnuances in de uiteindelijke wijn garandeert. Bovendien maak je de wijn prachtig complex door toepassing van een zeer bescheiden houtinvloed.

Dus ondergaat de handgeplukte druiven voor de Chenin avec Chêne na persing een elf maanden durende vergisting op vierhonderdlitervaten van Frans eiken. Daarvan wordt slechts een derde deel jaarlijks vervangen. Het omroeren van het fermeterende sap op zijn gistcellen (battonage) voorziet de wijn in  de eindfase van een goudgele kleur en een bijna plakkerige, haast mollige viscositeit.

Wijn/spijscombinatie: Een droomaperitief, heerlijk bij vis en een opgewassen begeleider van sterk geurende zachte kaasjes.

Alcohol: 14,5 %

Inhoud: 750 ML

Herkomst: Zuid-Afrika, Stellenbosch

Specificaties

Combineert goed bij: Een droomaperitief, heerlijk bij vis en een opgewassen begeleider van sterk geurende zachte kaasjes.
Druivensoort Chenin Blanc
Kleur Wit
Land van Herkomst Zuid-Afrika
Inhoud 750 ML
Smaak Nee
Wijnhuis Simonsig Estate

Bezorging en bezorgkosten

Wat zijn de bezorgkosten?

Als u 12 flessen wijn (minimaal 0,75 liter) bestelt of meer, dan is de bezorging gratis binnen Nederland en Belgie. Bij een kleinere bestelling rekenen wij € 8,50 .Daarnaast bezorgen wij ook binnen Europa. De bezorgkosten voor de andere Europese landen worden automatisch in de webshop berekend. Duitsland kost € 12,00 per levering.

Hoe snel is de bezorging?

Als u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, wordt de wijn nog de volgende dag geleverd in Nederland. Mochten wij niet voldoende voorraad hebben, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Bestellingen die vrijdag na 15.00 uur of in het weekend binnen komen worden dinsdag afgeleverd. U kunt overigens ook een datum aangeven wanneer u uw bestelling wilt ontvangen.

Wie brengt de bestelling?

De vervoerder Packs draagt zorg voor de aflevering. Een gespecialiseerde vervoerder voor kwetsbare artikelen. U ontvangt van Packs een mail waarin u de verzending kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering

Wij kunnen niet aangeven hoe laat de koerier komt, mocht u niet thuis zijn, dan zal de koerier proberen om het bij buren af te geven. Mocht dit niet lukken, dan krijgt een kaartje in de bus met de contactgevens van de koerier om een afspraak te maken voor levering.
Tip: geef bij het afleveradres het adres op van uw werk. Dan kunnen wij altijd afleveren.

Schade?

Mocht het pakket toch beschadigd raken onderweg, dan zal het pakket retour komen en sturen wij u een nieuw pakket. Wij zijn verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport.

Retourneren

Bent u niet tevreden over onze producten, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit naar tevredenheid kunnen oplossen. 0182-761233

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Prijs

Vragen bel
0182 761233

Offerte aanvraagformulier

Vult u het offerteformulier in en wij zullen zo snel mogelijk u de prijzen en mogelijkheden mailen. Bellen kan natuurlijk ook naar 0182-761233. Alvast bedankt voor uw aanvraag.

×