€ 17,25

Sancerre Blanc 2015, Paul Prieur et Fils

  • Witte wijn: Sancerre Blanc
  • Witte wijn: Sancerre Blanc
Witte wijn: Sancerre Blanc
Witte wijn: Sancerre Blanc

Informatie

Een witte Sancerre zal u op iedere goede wijnkaart tegenkomen. De wijngaarden van Sancerre liggen in de Loire streek in Frankrijk en hier wordt met name wijn geproduceerd van de Sauvignon Blanc druif.

Prijs:
Prijs per stuk
€ 17,25
Prijs inc. BTW
€ 17,25
TOTAAL inc BTW
€ 17,25

Product informatie

Details

Een witte Sancerre zal u op iedere goede wijnkaart tegenkomen. De wijngaarden van Sancerre liggen in de Loire streek in Frankrijk en hier wordt met name wijn geproduceerd van de Sauvignon Blanc druif.

Als u iemand kent die nog niet echt van wijn houdt, serveer dan deze wijn met een stukje licht gegrilde geitenkaas erbij. U kunt dan voortaan met deze persoon gezellig een wijntje drinken. Want na het proeven van deze wijn weet je pas hoe lekker wijn kan smaken.

Smaak: De smaak van deze droge frisse wijn wordt voornamelijk bepaald door fruit, zowel rijp als jong fruit. De geur doet soms denken aan vers gemaaid gras en in de smaak vind je ook iets terug van asperges en kruisbessen. Een complexe wijn dus. Je proeft veel verschillende elementen.

Druiven: Sauvignon Blanc

Herkomst: Frankrijk, Loire, Bué

Alcohol: 12,5 %

Domaine Paul Prieur et Fils Paul Prieur, nazaat van een eeuwenoude wijnmakersfamilie in Verdigny, was een van de producenten die midden jaren zestig de wijnen uit Sancerre nieuw leven inblies. Onder andere door als een van de eersten zijn wijnen zelf te bottelen, het merk Sancerre in heel Frankrijk te promoten en zijn wijnen vervolgens naar Groot-Brittannië te exporteren. Met zijn zoons Didier en Philippe breidde hij het wijngaardareaal uit tot 18,5 hectare en inmiddels omvat het domein ook beroemde kwaliteitswijngaarden zoals Monts Damnés, Bouffants en Pichon. Recentelijk is ook Didier’s zoon Luc tot het familiebedrijf toegetreden en hij vormt daarmee de elfde generatie wijnmakers in de familie. Met hun uitgebreide kennis en liefde voor het terroir bewerken de Prieurs hun wijngaarden met respect voor de natuur en oogsten zij als een van de weinige producenten in de streek handmatig.

 

Tip: met een stukje droge geitenkaas, bij voorkeur gegrild, is deze wijn het absolute toppunt van genieten. Maar ook bij visgerechten is deze wijn heerlijk verfrissend.

Specificaties

Combineert goed bij: et een stukje droge geitenkaas, bij voorkeur gegrild, is deze wijn het absolute toppunt van genieten. Maar ook bij visgerechten is deze wijn heerlijk verfrissend.
Druivensoort Sauvignon Blanc
Kleur Wit
Land van Herkomst Frankrijk
Inhoud 750 ML
Smaak Nee
Wijnhuis Nee

Bezorging en bezorgkosten

Wat zijn de bezorgkosten?

Als u 12 flessen wijn (minimaal 0,75 liter) bestelt of meer, dan is de bezorging gratis binnen Nederland en Belgie. Bij een kleinere bestelling rekenen wij € 8,50 .Daarnaast bezorgen wij ook binnen Europa. De bezorgkosten voor de andere Europese landen worden automatisch in de webshop berekend. Duitsland kost € 12,00 per levering.

Hoe snel is de bezorging?

Als u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, wordt de wijn nog de volgende dag geleverd in Nederland. Mochten wij niet voldoende voorraad hebben, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Bestellingen die vrijdag na 15.00 uur of in het weekend binnen komen worden dinsdag afgeleverd. U kunt overigens ook een datum aangeven wanneer u uw bestelling wilt ontvangen.

Wie brengt de bestelling?

De vervoerder Packs draagt zorg voor de aflevering. Een gespecialiseerde vervoerder voor kwetsbare artikelen. U ontvangt van Packs een mail waarin u de verzending kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering

Wij kunnen niet aangeven hoe laat de koerier komt, mocht u niet thuis zijn, dan zal de koerier proberen om het bij buren af te geven. Mocht dit niet lukken, dan krijgt een kaartje in de bus met de contactgevens van de koerier om een afspraak te maken voor levering.
Tip: geef bij het afleveradres het adres op van uw werk. Dan kunnen wij altijd afleveren.

Schade?

Mocht het pakket toch beschadigd raken onderweg, dan zal het pakket retour komen en sturen wij u een nieuw pakket. Wij zijn verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport.

Retourneren

Bent u niet tevreden over onze producten, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit naar tevredenheid kunnen oplossen. 0182-761233

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Prijs

Vragen bel
0182 761233

Offerte aanvraagformulier

Vult u het offerteformulier in en wij zullen zo snel mogelijk u de prijzen en mogelijkheden mailen. Bellen kan natuurlijk ook naar 0182-761233. Alvast bedankt voor uw aanvraag.

×