Wijnen

Wijn bezorgen vanuit alle hoeken van de wereld

Zit u vanavond met uw gedachten in Frankrijk? Of bent u nieuwsgierig naar Zuid-Afrika? Schuwt u het onbekende niet en wilt u landen als Macedonië en Israël ontdekken? Wijnbox.nl kan uit alle windstreken wijn bezorgen tot aan uw voordeur. Op deze pagina hebben wij alle wijnen in ons assortiment verzameld. Wijnen die met passie zijn gemaakt. Genieten van kwaliteit!

Wijn bezorgen is makkelijk

Waar te beginnen bij het selecteren van een goede wijn? Wijnbox.nl maakt wijn bezorgen makkelijk met het selectiemenu dat u aan de linkerkant van deze pagina vindt. Heeft u een voorkeur voor een specifieke druifsoort? Van de zeer geliefde Merlot of Chardonnay kunt u gerust eens een uitstapje maken. Naar bijvoorbeeld een onbekendere maar niet minder smakelijke Carménère of Viognier. Uiteraard is het mogelijk om het overzicht wat breder te trekken door voor “rood”, “wit” of “bubbels” te gaan. Wat wij graag aanbevelen: laat eens wijn bezorgen uit een land dat niet direct als wijnland in uw gedachten zit. Wijnbox.nl is uiteraard van alle traditionele markten thuis met Frans, Italiaans, Zuid-Amerikaans en Zuid-Afrikaans aanbod. Maar zeg eens eerlijk: heeft u wel eens iets geproefd uit Kroatië, Macedonië of Slovenië? Wie een gokje durft te wagen komt voor aangename verrassingen te staan.

Wijn bezorgen of eerst proberen

Wie zelf graag experimenteert met het onbekende kan zich in onze webshop uitleven. Als u liever eerst advies inwint ben u van harte welkom het telefoonnummer 0182-761233 te bellen. Ook hebben we de Wijnbox Club in het leven geroepen. Met een lidmaatschap krijgt u zesmaal per jaar een doos gevuld met 6 flessen thuisgestuurd. Lekker genieten en proberen en daarna een keuze maken. Zo helpt Wijnbox.nl uw smaak ontwikkelen. Dat maakt kiezen in het vervolg een stuk makkelijker. Wijn cadeau geven is ook leuker als u weet wat u precies schenkt aan een relatie, vriend of familielid. Wijnbox.nl heeft diverse wijngeschenken voor u om iemand mee te verrassen.

Wijn bezorgen: vandaag besteld, morgen in huis

Wijn laten bezorgen binnen Nederland is vanaf 12 flessen gratis. Een bestelling in een kleinere oplage levert verzendkosten van € 8,50 op. Wij verwerken uw bestelling binnen 24 uur, meestal staat de bezorger een dag later al op de stoep. Verzenden naar het buitenland is geen probleem. Klanten van Wijnbox.nl waarderen onze service met een feedbackscore van 4.69 uit 5.00. Daar zijn we trots op!