Verpakkingen

Wijnkisten kopen of andere mooie verpakkingen

Wijn cadeau geven is een succes als u een mooie fles combineert met de juiste verpakking. Bij een bestelling kunt u bij Wijnbox.nl makkelijk wijnkisten kopen of andere verpakkingen laten meeleveren. Uiteraard is het dan mogelijk de wijn direct al in de verpakking te stoppen. Verpak een wijnfles in een luxe houten kistje of een fraaie doos en wij garanderen dat u goed voor de dag komt met een origineel wijnpakket. Behalve dat we verstand van wijn hebben, weten we dat presentatie belangrijk is. Daar zorgen we dan ook voor, tot tevredenheid van onze klanten.

 

Wijnkisten kopen met gravering

Wijnkisten kopen met een tekst daarop of het graveren van een logo is een service die Wijnbox.nl biedt. Wij werken met minimale oplage van slechts 5 stuks, maar wilt u er slechts 1 of 2 is dat zelfs mogelijk, u kunt dan contact met ons opnemen via 0182-761233. Wij denken graag in oplossingen voor de ideeën die u heeft. Zelfs een persoonlijk etiket maken is mogelijk. Wijnkisten kopen geeft een extra luxe randje om wijn cadeau geven. Aan een familielid voor zijn verjaardag of de jubilaris die veertig jaar bij u in dienst is. Het luxe kistje kan een blijvende herinnering zijn aan een vijftigste verjaardag of een huwelijksdag, nog lang nadat de fles is geledigd. Overigens hebben we ook kant en klare wijngeschenken om uit te kiezen.

 

Wijnkisten kopen of geschenkverpakking

Wijnkisten kopen vindt u misschien wat rigoureus maar ook de andere varianten zijn uitstekend. Wijnbox.nl heeft diverse geschenkverpakkingen in het assortiment voor allerlei afmetingen wijnfles. Let wel goed op, sommige verpakkingen zijn alleen geschikt voor de slankere wijnflessen. Voor Champagne of Prosecco hebben we goede alternatieven. De geschenkverpakking biedt in tegenstelling tot het houten kistje bovendien andere mogelijkheden. Een hologram giftpackis zeker weten een wijncadeau dat de mond doet openvallen. Net als een aardig kaartje om iemand succes te wensen hebben wij verpakkingen met daarop het woord “succes”. Zo geef je iemand echt een vliegende start als hij aan een nieuwe baan of een andere uitdaging begint.