Van: € 154,00

Voor: € 110,00

Kopke 40 Years aged on wood

Informatie

40 jaar lang heeft deze port gerijpt op eiken vaten. Nog in de tijd dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France won en er voor het eerst een raket richting de maan werd gestuurd, lag de wijn voor deze prachtige port al te rijpen in de vaten.


Prijs:
Prijs per stuk
€ 110,00
Prijs inc. BTW
€ 110,00
TOTAAL inc BTW
€ 110,00

Product informatie

Details

40 jaar lang heeft deze port gerijpt op eiken vaten. Nog in de tijd dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France won en er voor het eerst een raket richting de maan werd gestuurd, lag de wijn voor deze prachtige port al te rijpen in de vaten.

Het Kopkehuis is in 1638 door Cristiano Köpke opgericht en exporteert wijn en port over de gehele wereld. De Kopke Portkelders bevinden zich in de Entreposto de Gaia waar de meeste kelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. Hier ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten door de jaren heen langzaam en in stilte te rijpen.

Smaak: De port is zeer bijzonder en vraagt eigenlijk om een speciaal moment. Geniet van de heerlijke zachte volle smaak, zoet, rijp, met aroma's van hout, honing, amandelen en verschillende soorten gedroogd fruit.

Alcohol: 20 %

Herkomst: Portugal, Douro

Specificaties

Land van Herkomst Portugal
Inhoud 750 ML
Kleur Rood
Wijnhuis Nee
Smaak Nee
Port Soort Nee

Bezorging en bezorgkosten

Wat zijn de bezorgkosten?

Als u 12 flessen wijn (minimaal 0,75 liter) bestelt of meer, dan is de bezorging gratis binnen Nederland en Belgie. Bij een kleinere bestelling rekenen wij € 8,50 .Daarnaast bezorgen wij ook binnen Europa. De bezorgkosten voor de andere Europese landen worden automatisch in de webshop berekend. Duitsland kost € 12,00 per levering.

Hoe snel is de bezorging?

Als u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, wordt de wijn nog de volgende dag geleverd in Nederland. Mochten wij niet voldoende voorraad hebben, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Bestellingen die vrijdag na 15.00 uur of in het weekend binnen komen worden dinsdag afgeleverd. U kunt overigens ook een datum aangeven wanneer u uw bestelling wilt ontvangen.

Wie brengt de bestelling?

De vervoerder Packs draagt zorg voor de aflevering. Een gespecialiseerde vervoerder voor kwetsbare artikelen. U ontvangt van Packs een mail waarin u de verzending kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering

Wij kunnen niet aangeven hoe laat de koerier komt, mocht u niet thuis zijn, dan zal de koerier proberen om het bij buren af te geven. Mocht dit niet lukken, dan krijgt een kaartje in de bus met de contactgevens van de koerier om een afspraak te maken voor levering.
Tip: geef bij het afleveradres het adres op van uw werk. Dan kunnen wij altijd afleveren.

Schade?

Mocht het pakket toch beschadigd raken onderweg, dan zal het pakket retour komen en sturen wij u een nieuw pakket. Wij zijn verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport.

Retourneren

Bent u niet tevreden over onze producten, neemt u dan contact met ons op zodat wij dit naar tevredenheid kunnen oplossen. 0182-761233

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Prijs

Vragen bel
0182 761233

Offerte aanvraagformulier

Vult u het offerteformulier in en wij zullen zo snel mogelijk u de prijzen en mogelijkheden mailen. Bellen kan natuurlijk ook naar 0182-761233. Alvast bedankt voor uw aanvraag.

×