wijnVanaf 12 flessen gratis bezorgd (NL)  wijn Volgende dag bezorgd (voor 15.00 uur besteld op werkdag) wijnAl 13 jaar de online vakhandel  wijnKlantenservice: 0182-761233

 Wijn bestellen doe je bij de specialist!

 Welkom bij Wijnbox.nl

Wijnbox.nl is voortgekomen uit onze persoonlijke passie voor een goed glas. De aantrekkingskracht van diverse wijnsoorten is door de eeuwen heen nooit verminderd. Sterker nog: met de mogelijkheden van online wijn bestellen is het nog makkelijker om eindeloos te variëren. Met veel keuze komt echter onvermijdelijk dat u overzicht gaat missen. Laat u aan de hand nemen door Wijnbox.nl in het maken van heerlijke én verrassende keuzes! Van traditioneel Frans, Italiaans of Nieuwe Wereld, tot onbekende parels uit Oost-Europa en een groot assortiment koshere wijnen uit Israël.

Wijnbox.nl: lekkere wijn voor uzelf, of op zoek naar een sjiek wijngeschenk? Bel 0182-761233.

Speciale wijnaanbiedingen!

Astoria Spumante 9.5 Cold Wine bekijk

Astoria Spumante 9.5 Col...

Van: € 14,95

Voor: € 12,10

Kopke 40 Years aged on wood bekijk

Kopke 40 Years aged on wood

Van: € 154,00

Voor: € 110,00

Stobi Vranec bekijk

Stobi Vranec 2015

Van: € 7,75

Voor: € 7,00

Wild Rock Elevation Sauvignon Blanc 2016 bekijk

Wild Rock Sauvignon Blan...

Van: € 10,25

Voor: € 9,50

Nieuwe wijnen in ons assortiment!

Best verkochte wijnen

 

Geselecteerde Wijngeschenken

Wijn bestellen bij Wijnbox.nl

Wijnbox.nl heeft een uitgebreid assortiment in alle voorkomende wijnsoorten, van rood en wit naar rosé en biologisch. Ook voor mousserende wijnen en versterkte wijnen als port en sherry is Wijnbox.nl de webshop waar wijn bestellen veel keuze biedt. Populair is ons aanbod van producten uit Israël, waar de kwaliteit een enorme vlucht heeft genomen en de wijnen zich moeiteloos meten met de meer traditionele wijnen van deze wereld. Wijnbox.nl is altijd op zoek naar verrassende wijnen en heeft daarom ook wijnen in het assortiment uit landen als Slovenië, Macedonië en Kroatië. Wij geven graag advies, bel gerust naar  0182-761233. Onze tip: neem een abonnement op de Wijnbox Club en ontvang zesmaal per jaar een doos met zes verschillende wijnen. Lekker proberen!

betaalopties 

Wijn bestellen voor uzelf of een relatie

Verwen uzelf met een mooie wijn of geef een origineel wijngeschenk aan een goede relatie of familielid. Wijnbox.nl biedt volop mogelijkheden om fraai en smaakvol voor de dag te komen. Wijn online bestellen biedt heel veel gemak. Wij leveren snelle service en gaan flexibel met uw wensen om. Wijn laten bezorgen binnen Nederland is vanaf 12 flessen gratis, een bestelling in een kleinere oplage levert verzendkosten van € 8,50 op. Meestal heeft u de flessen een dag later al in huis. Verzenden naar het buitenland is geen probleem. Klanten van Wijnbox.nl waarderen onze service met een score van 4.69 uit 5.00. Daar zijn we trots op!

Op de hoogte blijven? Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief van Wijnbox.nl.

 


 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save