bonbons

Bonbons bestellen voor smakelijke combinaties

Liefhebbers van een goed glas wijn waarderen meestal ook de andere zalige smaken van de wereld. Onze zusterwebshop Chocoladebox.nl is een bezoekje waard. Voor uw gemak presenteren we de lekkerste bonbons ook hier. Bonbons bestellen is een fluitje van een cent via Wijnbox.nl. Wij zorgen voor een lekkere selectie in één verpakking. Een goede keuze is de doos gevuld met 12 of 24 ambachtelijke bonbons. Elke bonbonvulling is anders en verrassend lekker. De vervaardiging vindt plaats met de beste Belgische chocolade.

Bonbons bestellen in combinatie met wijn

De combinatie van bonbons en wijn is iets wat wij zeer aanraden. Luxe bonbons bestellen kan heel makkelijk en ze laten bezorgen samen met de flessen is geen enkel probleem. Wij zorgen voor een keurige verzending zodat bonbons kopen online geen belemmering hoeft te zijn. U krijgt een fraai doosje thuisgestuurd. Dat kunt u mooi cadeau doen aan een dierbare vriendin of aanbieden als u gasten krijgt. Samen verrukt de ene bonbon na de andere proberen in combinatie met een fijne wijn uit ons assortiment. Het water loopt ons direct in de mond! De variaties in ons assortiment zijn ruim en dat maakt bonbons bestellen heel gemakkelijk. Keuze genoeg, van hartjes tot chocoladelolly’s, en kijk ook eens naar macarons.

 

Bonbons bestellen bij Wijnbox.nl

Wijnbox.nl heeft dankzij de zusterwebshop Chocoladebox.nl beschikking over uitstekende kwaliteit ambachtelijke bonbons. Bijzonder in ons aanbod is het toepassen van een logo op de bonbons. Daar zit een iets langere levertijd op. Mocht u sneller de bonbons in huis willen hebben, neem dan even contact met ons op. Ook is er sprake van een minimale hoeveelheid voor bonbons bestellen met logo. Wij overleggen graag over alle details, bel ons gerust op 0182-761233. Wijnbox.nl houdt niet van statisch en afstandelijk mailcontact. Bij ons krijgt u een echt persoon aan de lijn die met u alle voorkeuren en wensen kan doornemen. We horen graag van u!