Bezorging wijn & Geschenken

Levering AV Webwinkels

Als u een bestelling plaatst, ontvangt u altijd een bevestigingsmail met het bestelnummer. Ontvangt u deze niet dan is de bestelling nog niet afgerond.

De bezorging is gratis binnen Nederland en Belgie van 12 flessen of meer. Bij een kleinere bestelling wordt er € 8,50 in rekening gebracht voor bezorging binnen Nederland. Bij een kleinere bestelling binnen Belgie voor  € 12.00 per bestelling. Verzendkosten Duitsland bedragen €12,-

Na het plaatsen en betalen van uw bestelling voor 15.00 uur, wordt de wijn binnen 24 uur op het door u gewenste adres in Nederland bezorgd.

Bezorging Belgie en Duitsland is meestal binnen 48 uur. De meeste andere Europese landen 3 dagen. Wij bezorgen niet buiten Europa.

Bezorging door vervoerder Postnl
Onze pakketten worden bezorgd door vervoerder Postnl. U ontvangt een dag voor de bezorging een email, met hierin de track & trace gegevens zodat u de verzending kunt volgen. Op de leverdag kunt u s ochtends in de gegevens nagaan hoe laat ongeveer uw bestelling bezorgd wordt.

Wilt u uw bestelling sneller of op een andere/specifieke dag laten bezorgen, neemt u dan even contact met ons op of vermeld het bij uw bestelling.

Als u voor 15.00 uur bestelt, dan gelden de volgende levertijden.
             
Besteld op/betaling ontvangen op: Zondag  |  bezorgd op: Dinsdag    
Besteld op/betaling ontvangen op: Maandag | bezorgd op:  Dinsdag    
Besteld op/betaling ontvangen op: Dinsdag  | bezorgd op: woensdag    
Besteld op/betaling ontvangen op: Woensdag |   bezorgd op: donderdag    
Besteld op/betaling ontvangen op: Donderdag  |  bezorgd op: vrijdag    
Besteld op/betaling ontvangen op: Vrijdag   | bezorgd op  zaterdag (maandag bij bedrijven)    
Besteld op/betaling ontvangen op: Zaterdag   | Uiterlijk bezorgd op: Dinsdag    

Save

Save